Veliki poslovni uspeh ED „Jugoistok“ d.o.o. Niš
14.03.2014
ISKUSTVO I EKSPERTIZA CIM GRUPA ZNAČAJNO DOPRINOSE EVROPSKOM PUTU SRBIJE
08.10.2014

CIM GRUPA ZNAČAJNO DOPRINOSI SMANJENJU SPOLJNOTRGOVINSKOG DEFICITA ZEMLJE I UGLEDU SRBIJE U EVROPSKOJ UNIJI I EVROAZIJSKOM SAVEZU

CIM Grupa je tokom poslednjih godina zaslužila i potvrdila poverenje međunarodnih partnera iz 19 zemalja Evropske unije i obezbedila ušešće u više desetina projekata Evropske komisije, Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj i Ministarstava zemalja članica EU, čija vrednost prelazi 30 miliona evra. Posvećenost ispunjenju ciljeva svakog pojedinačnog projekta, inovativna ekspertiza, tačnost, pouzdanost, efektivnost i efikasnost omogućili su nam da izgradimo prepoznatljiv brend kompanije u međunarodnim okvirima, ali i da doprinesemo poboljšanju ugleda naše zemlje u svetu. Značajno smo doprineli smanjenju spoljnotrgovinskog deficita Srbije u trgovinskoj razmeni sa Evropskom Unijom.

Delovanje naše kompanije doprinosi i jačanju odnosa Srbije sa zemljama Evroazijskog saveza, pre svega sa Ruskom federacijom i Republikom Kazakhstan. Petnaestomesečni napori CIM Grupe i međunarodnih partnera na pripremi projekata lokalnog ekonomskog razvoja u Republici Kazahstan urodili su plodom. Pomogli smo nacionalnim kompanijama tri kazahstanske gubernije da dobiju međunarodne projekte u vrednosti od 1.096.747,00 evra. Upravljanje projektima povereno je ekspertima naše kompanije. Strateško partnerstvo CIM Grupe i naših dugogodišnjih ruskih partnera dodatno je osnaženo novim memorandumom o saradnji iz 2014. godine. Konačno, naša kompanija je 04.06.2014. u svojim prostorijama ugostila najviše zvaničnike Ambasade Ruske federacije u Beogradu, odnosno dva ruska grada Kurska i Belgoroda, u duhu intenziviranja prijateljskih i dobrih privrednih odnosa.

Kao društveno odgovorna kompanija, CIM Grupa je svesna činjenice da u toku svog rasta i razvoja mora da uzme u obzir sve aspekte okruženja u kome posluje. S tim u vezi, donirali smo umetničku spomen ploču gradu Nišu i njenim građanima i pripredili prigodan koktel za brojne zvanice iz zemlje i inostranstva povodom svečanog otvaranja iste.

Galerija slika

Comments are closed.