Počeo REFLEX Projekat Evropske Unije – prvi FP7 projekat koji koordiniše srpska kompanija
18.05.2011
Veliki poslovni uspeh ED „Jugoistok“ d.o.o. Niš
14.03.2014

INTENZIVNE AKTIVNOSTI I REZULTATI PRIVREDNOG DRUŠTVA U ZEMLJI, REGIONU I EU

Prethodni period je jedan od najplodonosnijih perioda u radu našeg privrednog društva.
Ekonomska kriza koju prеživlјаvа ceo svet je za nas predstavljala dodatni izazov da osnažimo postojeća i izgradimo nova partnerstava kako bi zajedno omogučili održivi razvoj. Pokrenuli smo sve raspoložive resurse kako bi omogućili održivi razvoj privrednog društva i regiona u kome živimo.
Nastavljena je i proširena saradnja sa privrednim društvima koja posluju u okviru JP Elektroprivreda Srbije i elektroprivreda zemalja Zapadnog Balkana. Saradnja pored konsultantskih usluga obuhvata i implementaciju softverskih rešenja i intenzivno obrazovanje i obuku.
Na tržištu Crne Gore intenzivirana je saradnja sa državnim institucijama, vodećim kompanijama i potpisani su novi ugovori.
Uspešno je krunisan rad na održanju i poboljšanju integrisanog sistema menadžmenta u vodećim kompanijama koje posluju u oblasti trgovine lekovima, državnoj upravi, eneregetici,… Vodeće sertifikacione provere su konstatovale značajna poboljšanja i izdale/produžile važnost sertifikata naših partnera.
Brojne lokalne samouprave su ukazale poverenje našoj kompaniji i zajedno intenzivno radimo na realizaciji brojnih projekata.
Revizija projekata EC u sedištu EU u Briselu je još jednom potvrdila da je CIM Grupa d.o.o. pouzdan partner čiji su rezultati i izveštaji prihvaćeni bez ijedne primedbe od strane vodećih eksperata.
Intenzivirana je saradnja sa naučno-istraživačkim institucijama. CIM Grupa d.o.o. je potvrdila svoju opredeljenost ka društveno odgovornom poslovanju brojnim donacijama.
Razmenu iskustava i znanja sa najboljima u svetu smo iskoristili da poboljšamo svoje proizvode i usluge što će rezultovati stvaranjem nove dodatne vrednosti našim partnerima u Srbiji i širom sveta. Naša nova paleta proizvoda je još jedan značajan iskorak ka dostizanju svetske klase.

Galerija slika

Comments are closed.