Budite i Vi deo našeg tima!

Prvi korak ka uspešnoj karijeri počinje ovde!

Naš uspeh ostvaren je predanim radom stručnih i kreativnih zaposlenih koji postupaju etički, kontinualno uče i napreduju i privrženi su kompaniji. Mi smo kompanija koja uči. Znanje koje stičemo svakodnevno delimo sa partnerima.

Naša kompanija je svesna činjenice da u toku svog poslovnog rasta i razvoja u obavezi da uzme u razmatranje i sve bitne aspekte društvenog okruženja u kojem posluje. Naše razumevanje društvene odgovornosti nametnulo je stalnu obavezu promovisanja održivog ekonomskog rasta koju ostvarujemo kroz saradnju sa našim zaposlenima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom i društvom kao celinom, kako bismo unapredili životni standard na način koji će imati povoljan uticaj kako na uspeh kompanije tako i na opšti razvoj.

Zahvaljujući velikom broju eksperata, uspevamo da svako pitanje od interesa za našeg klijenta analiziramo iz svakog ugla, kao i da procenimo rizik i odgovornost klijenta iz svih perspektiva, kako bi njihovo poslovanje bilo uspešno.

Odabir odgovarajućih lokalnih partnera je od ključnog značaja. U saradnji sa nama sva pitanja se rešavaju brzo i uz očuvanje poverljivosti. Naši zaposleni, pored propisa koji to nameću, imaju i interno nametnutu obavezu da u najvećoj mogućoj meri rade na smanjenju izloženosti klijenata reputacionim i drugim rizicima strogim pridržavanjem svih propisa i pravila. CIM Grupa d.o.o. ulaže velike i svakodnevne napore u cilju obezbeđivanja i očuvanja najviših etičkih standarda u poslovanju.

Svi zaposleni su u potpunosti spremni da pruže kompletnu uslugu kako na svom maternjem tako i na engleskom jeziku. Pored toga, veliki broj naših eksperata odlično govori ruski, nemački i italijanski jezik.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo tima izuzetnih ljudi, ostavite svoje podatke i mi ćemo ih razmotriti i kontaktirati Vas u najkraćem roku.

UPITNIK ZA POTENCIJALNE KANDIDATE

LIČNE INFORMACIJE

Ime i prezime(*):
Ime jednog roditelja:
Datum rođenja:
Adresa(*):
Broj telefona(*):
Broj mobilnog telefona:
E-mail(*):
Bračni status:
Broj dece i uzrast:
Kategorija vozačke dozvole:
Kategorija invaliditeta:
Vojni rok: OdsluženNeodslužen

POZNAVANJE STRANIH JEZIKA

Strani jezik:
(naznačiti nivo znanja
na skali od 1 do 5):

OBRAZOVANJE

Fakultet(*):
Smer(*):
Prosečna ocena(*):
Trajanje studija od(*):
Trajanje studija do(*):
Datum diplomiranja(*):
Postdiplomske studije:

RANIJA ZAPOSLENJA

Kompanija #1: naziv kompanije: radno mesto: trajanje (od-do):
Kompanija #2: naziv kompanije: radno mesto: trajanje (od-do):
Kompanija #3: naziv kompanije: radno mesto: trajanje (od-do):

PRILOŽITE KRATKU BIOGRAFIJU I CV

Kratka biografija:
Priključite svoj CV:
(Podržani formati: doc, pdf, docx)